RINGAR


Unika ringar inspirerade av naturen


Vem håller inte med om att ringar är perfekta presenter? Vi har ett stort utbud av unika ringar som passar alla. Våra kollektioner består av ringar i olika metaller och färger. Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, i de vackraste materialen.

 Vi designar ringarna i vår ateljé och alla våra ringar tillverkas för hand. Ringarna görs i 925 sterling silver och i vårt speciella granitgrå brons. Ibland adderar vi detaljer i 14 k guld för att ge ringarna det där lilla extra. Vi hoppas att våra gedigna material, vårt noggranna val av naturstenar.

I vår nya kollektion finns det ett stort urval av spännande ringar. Våra favoriter är den populära honungsbiringen och den vackra vallmofröringen. Vi hoppas att du snart hittat en egen favorit! 

För att kunna skapa ringarna precis så som vi vill ha dem arbetar vi med vaxmodeller. Det tar veckor att få fram exakt den form vi önskar. När vi kommit fram till en modell som känns helt rätt gjuts ringarna i brons och silver. Men skulle du vilja ha någon av våra ringar i guld finns vi alltid där för att förverkliga din dröm. 

Handgjorda ringar i organiska former

De som söker efter ringar med organiska former från naturen, har funnit rätt! För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika ringarna har en vacker patina från naturens mönster.

Välkomna in i vår unika värld av ringar inspirerade av naturen! För den bästa upplevelsen - besök vår butik i Malmö!


Vad bör jag tänka på vid val av ringstorlek?

Det är enkelt att mäta ut rätt ringstorlek. Om den skulle bli fel så bytar vi gärna ut ringen till dig.
*Ta gärna hjälp av en guldbutik/guldsmed och be om att få er storlek uppmätt.
*Eller ta en befintlig ring du har hemma som passar och mät ringens invändiga diameter med ett skjutmått. Avläs måttet i mm. Så får du enkelt fram ringstorleken.

*Du kan även mäta ringens invändiga omkrets med ett måttband. Den invändiga omkretsen motsvarar din ringstorlek.
*Bind en tråd runt det finger du vill mäta. Bind inte för hårt och mät därefter trådens längd i mm. Trådens längd motsvarar din storlek efter invändig omkrets.

Avrunda alltid uppåt. Se gärna vår storlekguide för mera info.

Information om öppet köp, bytesrätt, frakt m.m.

Vi har fri frakt och skickar vackert inslagna paket till adressen du önskar. Vi sänder världen över, fri frakt i Europa och 12euro i övriga världen. Vi erbjuder öppet köp & har bytesrätt på alla våra smycken. Vi gör alltid vårt bästa för att tillgododse våra kunders önskningar.