Fri frakt / Snabb leverans / Direkt hem i brevlådan

Vi älskar ringar!

Lotta Jewellery skapar handgjorda ringar, där vi arbetar i vax. Vi använder oss av gnistrande safirer, vacker kvarts och andra underbara naturstenar. Ofta eftersträvar vi en karg och unik yta på ringarna, något som blir en vacker kontrast till de glittrande stenarna. 

Vi designar ringarna i vår ateljé och alla våra ringar tillverkas för hand. Ringarna görs i 925 sterling silver och i vårt speciella granitgrå brons. Ibland adderar vi detaljer i 14 k guld för att ge ringarna det där lilla extra. Vi hoppas att våra gedigna material, vårt noggranna val av naturstenar och vår kärlek till hantverk ska lysa igenom i våra ringar.

I vår nya kollektion finns det ett stort urval av spännande ringar. Våra favoriter är den populära honungsbiringen och den vackra vallmofröringen. Vi hoppas att du snart hittat en egen favorit! 

Varje smycke är unikt, precis som den natur som inspirerar oss!

Om du vill ta reda på din storlek kan du gå in här: Storleksguide 

Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen. Då har vi lyckats.

För att kunna skapa ringarna precis så som vi vill ha dem arbetar vi med vaxmodeller. Det tar veckor att få fram exakt den form vi önskar. När vi kommit fram till en modell som känns helt rätt gjuts ringarna i brons och silver. Men skulle du vilja ha någon av våra ringar i guld finns vi alltid där för att förverkliga din dröm. 

De som söker efter ringar med organiska former från naturen, har funnit rätt! För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika ringarna har en vacker patina från naturens mönster.

Välkomna in i vår unika värld av ringar inspirerade av naturen!