Ringar

Vi ritar och designar ringarna i vår ateljé och gör ringarna i silver med vita gnistrande safirer, och 14k gulddetaljer. Vi skapar även ringar I brons som bas material med gulddetaljer
Ringarna är handgjorda och varje ring är unikt framtagen av vår smyckesdesigner Lotta, som även är silversmed och guldsmed.Lotta Jewellery har sin unika organiska kollektion som är skapad för vigsel, förlovnings, och evighetsringar med naturens vackra alster som inspiration. Vi ritar ringarna i vår egen ateljé och de skräddarsys i vitguld eller gult guld efter dina önskemål av vår guldsmed. Varje ring är unik för oss, med era fingeravtryck om ni önskar och personlig ingravering. Ringarna är handgjorda av våra guldsmed och ädelsmed, med många års erfarenhet från sin ateljé i Paris. Alla ringar och smycken som finns I Lotta Jewellerys kollektioner, går att få i vitguld eller gult guld.

Lotta är baserad i södra Skåne där hon finner all inspiration i vår vackra natur. Lotta har lång erfarenhet av att skapa kollektioner som är naturinspirerande och hon har arbetat på olika kontinenter, då hon i många år var verksam i ateljén i Paris. Lotta startade sitt företag 1996 efter hon återvände från Tokyo och har arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år i olika delar av världen. 

De som söker efter ringar med organiska former från naturen, har funnit rätt! För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika ringarna har en vacker patina från naturens mönster.Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen. Välkomna in I vår unika värld av ringar från naturens alster!