"

Vacker butik i Malmö city | Est anno 1997 | Skickas samma dag innan kl. 15.00

International Womens Day 2022

Den vackra Solrosen – Ukrainas nationalblomma, har blivit symbolen för solidaritet med det ukrainska folket & motståndet mot den ryska invasionen. Solrosor sträcker sig högt mot himmeln och symboliserar djup ovillkorlig kärlek och orubblig tro – stark, strålande, frodig & full av glädje.

Ni fantastiska kunder köpte otroligt många smycken under årets internationella kvinnodag. 
Då Akelius Foundation dubblade pengarna, så har vi tillsammans verkligen kunnat bidra till hjälp för Ukrainas kvinnor & barn på flykt, genom UNICEF.
Vi är så glada & stolta över att Lotta Jewellery kan donera denna summan tillsammans med Er. 

Tack av hela vårt hjärta!


Vi är stolt stödföretag till Naturskyddsföreningen 

Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation och en folkrörelse som sedan 1909 står upp för naturen.Tillsammans sprider vi kunskap, bildar opinion och påverkar beslutsfattare – lokalt, nationellt och globalt.Klimat, skog, miljögifter, vatten, hav och hållbar konsumtion är våra viktigaste arbetsområden. Bra Miljöval är vår miljömärkning.  

Humlor och bin är pyttesmå superhjältar!

De pollinerar våra blommande växter och utan dem skulle vi inte få några frukter och bär.  Dock blir de färre, och vi måste hjälpas åt att rädda dem. Förändrat landskap och gifter hotar våra vilda trädgårdsmästare. I vår värld och framtid så ger det oss allvarliga konsekvenser. 

Vi har skapat en bi kollektion där vi skänker vinsten till Naturskyddsföreningens kampanj Operation : Rädda Bina. Med vår unika Bee Collection bidrar vi till en vackrare värld i hopp om att rädda våra små bin.

Var med och låt oss göra denna fina och inspirerande gest tillsammans!