"

Unik butik i Malmö City | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ | Skickas i vackra paket

INTERNATIONAL WOMENS DAY 2024

Flickorna har drömmar, Aira & Mae vill bli läkare & Rhea lärarinna. Jag mötte dem på min resa till Palawan, en sagolik ö med frodig regnskog & kritvita sandstränder på Filippinerna. Turkost hav och vajande kokospalmer, en sann drömdestination - för oss.. Annat är det för öborna som lever enkelt i bambuhyddor under fattigdom och utan någon ljus framtid. Vi vill ge flickorna en utbildning så att de kan nå sina drömmar och frihet i livet. 
Årets försäljning på Internationella Kvinnodagen skänktes till flickorna från byn Nacpan på norra Palawan för att ge flickorna sin ljusa framtid. Det värmer våra hjärtan!


VI ÄR STOLT STÖDFÖRETAG TILL NATURSKYDDSFÖRENINGEN 2023

Fumê Butterfly Collection har skapats som en kärleksfull gest till att lyfta vingarna och förvandla drömmar till verklighet. 
Vi är stolt stödföretag till Naturskyddsföreningen. Vi har skapat vår unika Fumê Butterfly Collection där vi skänker vinsten till Naturskyddsföreningen, i hopp om att bidra till en vackrare värld. 
Biologisk mångfald är en förutsättning för allt liv på jorden. Fungerande ekosystem skyddar mot katastrofer, ger friska hav & skogar, växt pollinering och bidrar till stabilt klimat. Vår planet är det vackraste vi har -  låt oss göra denna fina och inspirerande gest tillsammans!


International Womens Day 2023

Cottoni heter de rödalger som skördas, torkas och skeppas vidare ut i världen för användning inom livsmedelsindustrin, som omsätter miljarder. Dock får kvinnorna endast 3kr per plockat kilo och 36kr i dagslön. Det räcker inte till barnens skolavgifter eller till familjens enkla liv. Jag har lärt känna dessa starka kvinnor som kämpar varje dag. På ön Zanzibar, utanför Tanzanias vackra kust lever dessa fantastiska kvinnor som skördar havets grönsaker.

 Alla intäkter under Internationella Kvinnodagen 2023 skänkte vi tillsammans för att skapar mening för kvinnorna på Zanzibars östkust, i den lilla kustbyn Jambiani. Vi hjälpte kvinnorna till ett enklare & drägligare liv, så att deras barn kan få en utbildning och fin start i livet.

Tack av hela vårt hjärta!International Womens Day 2022

Den vackra Solrosen – Ukrainas nationalblomma, har blivit symbolen för solidaritet med det ukrainska folket & motståndet mot den ryska invasionen. Solrosor sträcker sig högt mot himmeln och symboliserar djup ovillkorlig kärlek och orubblig tro – stark, strålande, frodig & full av glädje.

Ni fantastiska kunder köpte otroligt många smycken under årets internationella kvinnodag. 
Då Akelius Foundation dubblade pengarna, så har vi tillsammans verkligen kunnat bidra till hjälp för Ukrainas kvinnor & barn på flykt, genom UNICEF.
Vi är så glada & stolta över att Lotta Jewellery kan donera denna summan tillsammans med Er. 

Tack av hela vårt hjärta!


Vi är stolt stödföretag till Naturskyddsföreningen 2022 

Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation och en folkrörelse som sedan 1909 står upp för naturen. Tillsammans sprider vi kunskap, bildar opinion och påverkar beslutsfattare – lokalt, nationellt och globalt.Klimat, skog, miljögifter, vatten, hav och hållbar konsumtion är våra viktigaste arbetsområden. Bra Miljöval är vår miljömärkning.  

Humlor och bin är pyttesmå superhjältar!

De pollinerar våra blommande växter och utan dem skulle vi inte få några frukter och bär.  Dock blir de färre, och vi måste hjälpas åt att rädda dem. Förändrat landskap och gifter hotar våra vilda trädgårdsmästare. I vår värld och framtid så ger det oss allvarliga konsekvenser. 

Vi har skapat en bi kollektion där vi skänker vinsten till Naturskyddsföreningens kampanj Operation: Rädda Bina. Med vår unika Bee Collection bidrar vi till en vackrare värld i hopp om att rädda våra små bin.

Var med och låt oss göra denna fina och inspirerande gest tillsammans!