Fri frakt / Snabb leverans / Direkt hem i brevlådan

Vi älskar naturen och finner all inspiration i vår fantastiska natur i Skandinavien och runt om i världen!

Lotta Jewellery vill alltid förmedla en känsla - skapa en upplevelse  - vi tänker alltid så. Atmosfären i vår butik är lugn och gemytlig, många av våra kunder får en känsla av en sagovärld bland smycken. Vi tycker om att bygga relationer och pratar gärna med våra spännande kunder från världen över, som botaniserar länge bland våra kreationer. Vi har många återkommande kunder som en gång har upptäckt oss och blivit förälskade i de naturinspirerade kollektionerna från olika årstider. Smyckena som vi skapar har alltid en betydelse, en vacker historia att berätta. 

Lotta Jewellery står för unika smycken. Handgjorda skapelser från naturen.

Armbanden är gjorda i 925 sterling silver med noga utvalda detaljer i 14k guld eller i brons med en vacker grå granitfärg som patina. Kollektionerna växer fram med naturen som inspiration och höstens smycken kommer från granatäpplen, honungsbin och olivkvistarnas magiska former. Vackra detaljer med vita gnistarnde safirer som granatäpplenas kärnor och labradorit stenar som olivens gröna frukt. Bladpersiljan får visa upp sin vackraste sida i armbandet ovan. Ädelstenarna är från ön Madagaskar och noga utvalda av vår silver och guldsmed. Armbanden är handgjorda och designen tar några veckor att formge av vår smyckesdesigner. De tar form i vax och skärs nogrannt ut med skalpell för att återskapa alla linjer och former från naturens unika nyanser. Smyckena har de vackraste detaljer med små frökapslar, stjälkar och ekollon, som görs om i silver och guld med gnistrande safirer som en tvist.

Armbanden har olika skepnader hos Lotta Jewellery. Vi har skapat tunna armband där kedjan håller det vackra honungsbiet runt handleden och avslutas med ett delikat logo lås. Vi har även funnit tjusningen att göra en hel honungskaka med små detaljer som glimrar, precis som i verkligheten. Armbanden som vi skapar är för alla smaker. Kollektionerna är tidslösa precis som livets bana och naturens underverk och kan bäras för evigt. 

Smyckena har organiska former från naturen och är nogrannt handgjorda I vår ateljé. Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen. I årets kollektion får granatäpplen, vallmofrön, olivkvistar och bladpersilja visa upp sin finaste sida, omgjorda i matt silver med former från naturen.

Välkomna in i vår unika värld av armband från naturens alster!