ARMBAND


Unika armband med vackra detaljer


Armbanden är gjorda i 925 sterling silver med utvalda detaljer i 14k guld eller i brons med en vacker grå granitfärg som patina.

Kollektionerna växer fram med naturen som inspiration och höstens smycken kommer från granatäpplen, honungsbin och olivkvistarnas magiska former. Vackra detaljer med vita gnistrande safirer som granatäpplenas kärnor och labradorit stenar som olivens gröna frukt. Bladpersiljan får visa upp sin vackraste sida i armbandet ovan. Ädelstenarna är från ön Madagaskar och noga utvalda av vår silver och guldsmed. Armbanden är handgjorda och designen tar några veckor att formge av vår smyckesdesigner. De tar form i vax och skärs noggrant ut med skalpell för att återskapa alla linjer och former från naturens unika nyanser. Smyckena har de vackraste detaljer med små frökapslar, stjälkar och ekollon, som görs om i silver och guld med gnistrande safirer som en tvist.

Handgjorda armband med vackra detaljer i silver och guld

Lotta Jewellery skapar både tunna och breda armband med vackra motiv från naturens vackra alster 

Armbanden har olika skepnader hos Lotta Jewellery. Vi har skapat tunna armband där kedjan håller det vackra honungsbiet runt handleden och avslutas med ett delikat logo lås. Vi har även funnit tjusningen att göra en hel honungskaka med små detaljer som glimrar, precis som i verkligheten. Armbanden som vi skapar är för alla smaker. Kollektionerna är tidlösa precis som livets bana och naturens underverk och kan bäras för evigt. 

Smyckena har organiska former från naturen och är noggrant handgjorda I vår ateljé. Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen. I årets kollektion får granatäpplen, vallmofrön, olivkvistar och bladpersilja visa upp sin finaste sida, omgjorda i matt silver med former från naturen.

Atmosfären i vår butik är lugn och gemytlig, många av våra kunder får en känsla av en sagovärld bland smycken.

Vi tycker om att bygga relationer och pratar gärna med våra spännande kunder från världen över, som botaniserar länge bland våra kreationer. Vi har många återkommande kunder som en gång har upptäckt oss och blivit förälskade i de naturinspirerade kollektionerna från olika årstider

Välkomna in i vår unika värld av armband från naturens alster!