"

Unik butik i Malmö City | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ | Skickas i vackra paket

Designa Din egna ring


Kärleken är unik och speciell. En vacker symbol är att skapa egendesignade vigsel- och förlovningsringar. 

Tillsammans formger vi era drömringar i det material och de ädelstenar ni önskar. Vi arbetar genuint och på ett gammeldags vis med handgjorda vaxmodeller som skapas med skalpell och sedan gjuts i guld, i vår egen ateljé. Vi återbrukar gärna ert gamla guld.

Hör av er till oss med era idéer så formar vi fram unika och fantastiska ringar till er. 

Se även Misty Forest Wedding Collection som är vår unika vigselkollektion. 

"I samband med vår 40-åriga bröllopsdag fick vi gjort om våra vigselringar hos Lotta Jewellery. Nu har vi nya, annorlunda, och helt underbara ringar tillverkade av våra gamla ringar och annat gammalt guld. Tusen tack Lotta för ditt engagemang och trevligt bemötande av alla i butiken!  – Karin Andersson"


"Vi fick den bästa service man kan tänka sig. Värme, personligt men framförallt professionellt. Vackrare ringar hade vi inte kunnat önska oss. TACK LOTTA. – Niklas Garnham"


Processen

Boka ett inspirationsmöte för att dela era idéer med oss. Konsultationsmötet är kostnadsfritt och helt utan förpliktelser. När skapandeprocessen påbörjas med planering, korrespondens och värdering av återbruk, stenar och ädelmetaller med vår gemmolog ingår kostnaden om ringarna skapas. Avbryts det inledande arbetet så har vi ett arvode på 1000kr, för all tid som lagts i förberedelse. Avbryts processen innan arbetet inletts så har vi ett arvode på 400kr om det gjorts en värdering av eget guld eller om inbokat möte avbokas samma dag. Tillsammans med designern Lotta skapar ni era unika ringar från början till slut. Er idé blir till unika vaxmodeller som grund till era ringar. När ni godkänt dessa börjar det gedigna hantverket i vår ateljé. Vaxmodellerna kasseras sedan så att ringarna förblir unika för er. Hela processen tar några veckor, men resultatet är personliga ringar av bästa kvalitet för resten av era liv. 


Pris

Vi tar inget extra för att designa era unika ringar.  När man väl funnit kärleken, ska det vara ett speciellt ögonblick att välja ut de ringar som ska bäras livet ut.  Att få möta förväntansfulla kärlekspar som ska påbörja ett nytt kapitel i sitt liv, är något vi verkligen värdesätter på Lotta Jewellery. Priset på ringarna varierar beroende på mängden guld som behövs och storleken på ädelstenarna. Det exakta priset får ni när vi skapat designen och hittat rätt storlekar. 


Har ni gammalt guld som vi kan omarbeta?

Många tycker att det känns fint att använda guld som har en historia bakom sig. Att återanvända eget guld gör också att materialkostnaden för era ringarna minskar. Det är dessutom en fin gest mot vår natur och dess dyrbara resurser. 
Samla ihop det ni har och kom in med det till oss i butiken, eller skicka det till oss. Vi samarbetar med en erfaren gemmolog som värderar ert guld åt oss. Därefter kan vi börja skapa nya vackra kreationer fyllda med fin historia.

Kom in till oss i vår Boutique Lotta Jewellery på Hamngatan 3 i Malmö eller kontakta oss på 040-236620. Boka gärna ett möte eller ett videosamtal via länk. Skriv till oss på [email protected]

Vi skapar unika vigselringar till kärlekspar världen över!