"

Vi skickar vackra paket direkt hem till brevlådan!

Designa egen förlovningsring

Kärleken är unik och speciell, och vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att visa detta på än genom personligt designade vigsel- och förlovningsringar. Ni kan designa era ringar i olika modeller, toner, ytor, former, med eller utan ädelstenar och i olika metaller. Det är era önskemål och fantasier, små som stora, som slutligen blir resultatet. Vi finns alltid här för att diskutera olika alternativ och hitta det bästa för er. 


Processen

Tillsammans med designern Lotta skapar ni era unika ringar från början till slut. Från material till form precis som ni önskar. Lotta skapar en skiss samt en unik vaxmodell som grund till era ringar. När ni godkänt dessa börjar det gedigna hantverket i vår ateljé. Hela processen tar några veckor, men resultatet är personliga ringar av bästa kvalitet för resten av era liv. 


Pris

Priset på ringarna varierar beroende på mängden guld som behövs och storleken på ädelstenarna. Det exakta priset får ni när vi skapat designen och hittat rätt storlekar. Vi tar inget extra för att designa era unika ringar.

 När man väl har funnit kärleken, ska det vara ett speciellt ögonblick när man väljer ut de ringar som ska bäras livet ut.  Att få möta förväntansfulla kärlekspar som ska påbörja ett nytt kapitel i sitt liv, är något vi verkligen värdesätter på Lotta Jewellery. 


Återbruka gammalt guld

Ni kanske har fått ärva gammalt guld som vi kan omarbeta? 

Många tycker det känns fint att använda guld som har en historia bakom sig. Att använda sig av eget guld gör också att kostnaden för guldet till ringarna minskar. Det är dessutom en fin gest mot vår natur och dess dyrbara resurser. 

Samla ihop det ni har och kom in med det till oss i butiken, eller skicka det till oss. Vi samarbetar med en erfaren gemmolog som värderar ert guld åt oss. Därefter kan vi börja skapa nya vackra kreationer fyllda med fin historia.

Kom in till oss i vår Boutique Lotta Jewellery på Hamngatan 3 i Malmö eller kontakta oss på 040-236620. Boka gärna ett möte eller ett videosamtal via länk. Skriv till oss på [email protected]

Vi skapar unika vigselringar till kärlekspar världen över!


Här nedan ser ni ett litet axplock av unika guldringar som vi skapat i vår ateljé.