Fri frakt / Snabb leverans / Direkt hem i brevlådan

Detaljer, allting handlar om detaljer i livet!

Små nyanser i vardagen som gör livet till något vackert. Så är det med smycken också, det är detaljerna som gör det. Det är därför vi gör äkta och gedigna smycken som vi noggrannt tar fram för hand. Kollektionen med örhängen är, likt våra andra smycken, inspirerad av naturens egna mönster och skepnader. Varje smycke är fullt av små vackra detaljer, precis som naturens egna alster. Här finner du vackra handgjorda örhängen i brons eller silver med matta detaljer i 14K guld. De vita safirerna adderar det där lilla extra och varje sten är noga utvald av vår smyckesdesigner Lotta, som även är silver- och guldsmed. Vi gör allt för att få fram den vackra patinan och de magiska former bara naturen själv kan erbjuda. Lotta Jewellery skapar känslor och plockar fram minnen. Allting handlar om detaljer. 

Naturen är så otroligt vacker, den slår allt! 

Att få ta fram former i vax, skala av bladen för att återupptäcka de små detaljerna som gömmer sig inne i frökapslar och i vallmoblommans skal. Glädjen att sakta arbeta med händerna och skapa smyckeskollektioner från naturens egna små underverk och göra om dem i silver med skira små detaljer i 14k guld, som förgyller vardagen och låter oss bära upp naturens skönheter. Skapandeprocessen är utforskande och spännande, inspirationen flödar och det är ett ljuvligt arbete. Örhängena är alla handgjorda från frö till färdigt örhänge. Det är en spännande process, och belöningen av alla kunder som uppskattar att få bära upp naturens små mirakel. Den är obeskrivlig!

I årets kollektion får maskrosen visa upp sig från sin vackraste sida. Vi blundar och blåser - ser alla flygfrukter lyfta i en vindpust från den klotrunda bollen av fröer. Minnen från barndomen väcks, glada soldränkta barnansikten som kikar upp mot en blå himmel och förtjust blåser på bollarna. I höstens kollektion finns även olivkvistar, honungsbin, vallmofröer och små kluster med ädelstenar från ön Madagaskar. De små tallkottarna till örhängena är en fin gåva att ge bort till kommande vinter. Vinsten på de lilla serien med granarna som halsband och tallkottarna till örhängen, går till ett projekt att rädda vår skog, att plantera mera träd och få behålla den friska och krispiga luften här uppe i Skandinavien. Likaså är det med den omtyckta honungsbi serien, där vinsten från smyckena går till lokala biodlare i nordvästra Skåne, så att vi kan få bibehålla vår vackra värld.

Har du sett våra olivkvistar som örhängen? Vi har olika modeller och alla är lika poulära, de är så delikata och fina på alla kunder som gästar butiken. Den ädla labradorit stenen skiftar i grön och grå nyans. De små klusterörhängena är också fantastiska med de vackraste naturstenar, där vi behållt vissa ädelstenar råa och andra polerade. Då skapas ett skimrande kluster i olika nyanser. Och maskroserna som har blommat färdigt för sommaren, och fröerna är borta med vinden. Örhängena som är skapade av maskroser är ljuvliga. Vi har många favoriter. Det är så lätt att visa upp dessa underbara alster i butiken, och förmedla denna äkta känsla från naturen.

 Välkomna in I vår unika värld av örhängen från naturens alster!