Boutique Lotta Jewellery

Välkommen till en unik butik i vår vackra atmosfär och fina miljö. Lotta Jewellery designar unika naturinspirerande smycken. Upptäck vår kollektion med vackra handgjorda ringar, halsband, armband, örhängen, hårsmycken och broscher i frostat silver med detaljer i guld. Designa din egen unika vigselring tillsammans med vår guldsmed. Vi skapar spännande relationer med kunder från hela världen som dras till vår unika atmosfär och naturinspirerade smycken. Varje dag färdas vi över olika kontinenter - Vi älskar våra möten!  Boka ett möte med smyckesdesigner och guldsmed Lotta för att diskutera era idéer och förverkliga era drömringar I guld och brillianter.              

Kom in till Boutique Lotta JewelleryHamngatan 3 mitt i Malmö, eller kontakta oss på 040-236620..Vill ni boka ett möte så finner ni oss på info@lottajewellery.com     

Öppettider:
Måndag- Fredag: 10 - 18
Lördag: 10 - 16
Söndag: stängt


Ni kommer att få professionell service hos Lotta Jewellery av vår fantastiska Frida och ljuvliga Johanna eller underbara Malin. Tjejerna är bäst på att finna det vackraste smycket just för dig, eller ge dig de finaste presenttipsen! Välkommen in till Boutique Lotta Jewellery för en upplevelse!