"

Unik butik i Malmö City | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ | Skickas i vackra paket

Fina samarbeten

Vi har spännande projekt tillsammans med olika innovativa lokala företag.

Unika kollektioner skapas och presenteras i olika former.

Fyrklövern – Handgjorda smycken med naturinspiration

Svensk tidlös design inspirerad av naturen. Lily of the Valley är ett unikt samarbete mellan smyckesdesignern Lotta Djossou och Fyrklövern. Lotta inspireras av naturen och det vackra, råa och naturliga. 



CLOVER MOON HALSBAND
CLOVER MOON ÖRHÄNGEN
CLOVER MOON RING


Clover Moon by Lotta Jewellery

Clover Moon är en unik serie designade till Fyrklövern av Lotta Jewellery. Vackra klöverblad som förenas och ger dig lycka. Låt de gyllene klöverbladen omsluta ditt finger med sin justerbara design. Gnistrande safirer och magiska månstenar. 



LEAF HALSBAND
LEAF RING
LEAF ÖRHÄNGEN


Lily of the Valley by Lotta Jewellery

Smyckena förevigar den mytomspunna liljekonvaljens spröda klockor och vackra blad som sägs symbolisera tur i kärlek. Lily of the Valley är ett exklusivt samarbete mellan Lotta Jewellery och Fyrklövern. Kollektionen presenteras exklusivt hos Fyrklövern.



LOVE LEAVES ÖRHÄNGEN
LOVE LEAVES HALSBAND
LOVE LEAVES RING


Love Leafs by Lotta Jewellery
I naturens skönhet växer inspiration och våra smycken är som skapta ur skogens inre värld. Serien är inspirerad av den frodiga och väldoftande piprankan med dess hjärtformade unika blad. Love Leaves är ett exklusivt samarbete mellan Lotta Jewellery och Fyrklövern. Kollektionen presenteras exklusivt hos Fyrklövern.

Tove Frank

Tove använder sig av blandtekniker och jobbar mycket utifrån frekvenser och numerologiska strukturer. Kollage, blandtekniker, fysiska karaktärer, installationer, egenhändigt komponerad musik och andra moment är element hon använder sig utav för att skapa de dimensioner hon upplever och vill förmedla.


DANTE
ELYSIA
HIMLA


Tove Frank fine art prints and posters

Fine art prints, posters och textilier skapade med fotografi, måleri och mixed media av Tove Frank. Det mesta tillverkas i Sverige med omtanke om vår miljön i fokus.