Designa egen vigselring

Designa egen vigselring. Spännande! Kanske en dröm som blir sann?

Du har en fin idé eller kanske en tanke som ni vill ha förverkligad? Tillsammans med vår lokala guldsmed och smyckesdesigner så skapas ringarna i vår ateljé. Oftast kan vi arbeta fram vackra ringar endast från en skiss eller fotografi. Alla våra ringar är skapade för hand. Kärleksparen som kommer till oss, söker ofta efter unika ringar, något extra.

När vi tillsammans har bestämt ringmodell så tar det ca 4-5 veckor att göra klart ringarna för vår guldsmed. Priserna varierar efter vikten på guldet och storleken på ädelstenarna, så efter vi har tagit era fingerstorlekar så får ni ert exakta pris. Vi tar inget extra för att att ni designar era ringar. Tvärtom, så bjuder vi på chokladpraliner och njuter av den mest spännande delen i skapelseprocessen. När man väl har funnit kärleken, så ska det vara ett speciellt ögonblick när man väljer ut ringarna som ska bäras i en evighet. 

Ni kanske har fått ärva gammalt guld som vi kan omarbeta, en släktklenod eller bara för att få ner priset? Ta med det, eller sänd det till oss, så försöker vi ge er det mest generösa budet.

Söker ni efter unika handgjorda guldringar som ger en känsla av äkthet och genuint intryck? Då har ni funnit rätt.

Varje ring är unik för oss. Ni kan designa era ringar i olika modeller, toner, ytor, former, ädelstenar och i de nyanser ni önskar, samt ingravering. Det är era egna önskemål, små som stora. Vi väljer noggrant ut de vackraste diamanterna och infattar de gnistrande ädelstenarna i ringarna. Vi skapar på så sätt er unika drömring tillsammans med er. Vi träffar gärna er i lugn och ro, där vi får höra om era tankar. Precis lika ofta så hörs kärleksparen av sig på mail och vi kommunicerar enkelt och tryggt världen över, innan vi sänder iväg de nyskapade vigselringarna till sin nya destination.

Våra priser justeras efter det aktuella guldpriset och era fingerstorlekar, och priserna är allt ifrån ca 9 000kr till 29 500kr beroende på modell och vikt.. Vi försöker alltid göra det bästa för att tillgodose våra kunder, med pris och kvalité. Vår unika Misty Forest Wedding Collection visar upp många vackra modeller i vår vigsel kollektion, och där finner ni även priserna. Om storlekarna och vikten på guldet är mindre så justeras också priset på ringarna nedåt.

Kom in till oss i vår Boutique Lotta Jewellery Hamngatan 3 i Malmö för att ge oss dina idéer eller kontakta oss på 040-236620. Vill ni boka ett möte så finner ni oss på info@lottajewellery.com. Vi gör guldringar till kärlekspar runt om i världen, som vi skickar över olika kontinenter, enkelt och tryggt.

Välkomna till vår unika värld av designade ringar!