Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri Frakt - 1-3 Leveransdagar - Beställ innan kl.15 och det skickas samma dag -Designa din egen vigselring. Spännande! Kanske en dröm som blir sann?

Du har en tydlig idé eller kanske mer en vag tanke om vad ni önskar? Oftast kan vi arbeta fram vackra ringar endast från en skiss eller ett fotografi och oavsett hur långt ni har kommit i era planer så är vi alltid redo att hjälpa er. Tillsammans med vår lokala guldsmed och smyckesdesigner Lotta kommer ringarna skapas i vår ateljé. Alla våra ringar är skapade för hand. Kärleksparen som kommer till oss, söker ofta efter unika ringar, något extra.


Litet urval av ringar som skapat tillsammans med kunder.

När vi tillsammans har kommit fram till hur era ringar ska se ut, tar det ca 4-5 veckor för dem att färdigställas. Priserna varierar efter vikten på guldet och storleken på ädelstenarna, så det exakta priset får ni därför efter att vi bestämt modell och kommit fram till ringstorlekar. Vi tar inget extra för att att ni designar era ringar. Tvärtom, så bjuder vi på chokladpraliner och njuter av den mest spännande delen i skapelseprocessen. När man väl har funnit kärleken, ska det vara ett speciellt ögonblick när man väljer ut de ringar som ska bäras livet ut. Att få möta förväntansfulla kärlekspar som ska påbörja ett nytt kapitel i sitt liv, är något vi verkligen värdesätter på Lotta Jewellery. 

Skulle ni ha svårt att träffa oss på ett möte, kan vi alltid hjälpa er över telefon och mail. Vi kommunicerar enkelt och tryggt världen över. 

Ni kanske har fått ärva gammalt guld som vi kan omarbeta? Många tycker det känns fint att använda guld som har en historia bakom sig. Att använda sig av eget guld gör också att kostnaden för guldet till ringarna minskar. 

Söker ni efter unika handgjorda guldringar som utstrålar kärlek till hantverket och genuinitet? Då har ni funnit rätt.

Kom in till oss i vår Boutique Lotta Jewellery Hamngatan 3 i Malmö för att ge oss dina idéer eller kontakta oss på 040-236620. Vill ni boka ett möte så finner ni oss på info@lottajewellery.com. Vi ser fram emot att få höra av er!

Varje ring är unik för oss. Ni kan designa era ringar i olika modeller, toner, ytor, former, med eller utan ädelstenar och i olika metaller. Givetvis kan vi också ingravera dem. Det är era egna önskemål, små som stora, som slutligen leder till slutresultatet. Vi finns alltid här för att ni ska kunna diskutera olika alternativ och hitta det som passar er allra bäst. Vi skapar på så sätt er unika drömring tillsammans med er. 

Vi gör guldringar till kärlekspar runt om i världen, som vi skickar över olika kontinenter, enkelt och tryggt.

Välkomna till vår värld av unika ringar!