Fri frakt / Snabb leverans / Direkt hem i brevlådan

Vi ritar och designar smyckena i vår ateljé och gör armbanden i silver med vita gnistrande safirer, och 14k gulddetaljer. Vi skapar även armband I brons som bas material med gulddetaljer. Kollektionen med armband har nyanser från naturens mönster och skepnader, och små vackra detaljer précis som naturens egna alster.
Smyckena är handgjorda och varje armband är unikt framtagen av vår smyckesdesigner Lotta, som även är silversmed och guldsmed.

Lotta är baserad i södra Skåne där hon finner all inspiration i vår vackra natur. Lotta har lång erfarenhet av att skapa kollektioner som är naturinspirerande och hon har arbetat på olika kontinenter, då hon i många år var verksam i ateljén i Paris. Lotta startade sitt företag 1996 efter hon återvände från Tokyo och har arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år i olika delar av världen. 

Smyckena har organiska former från naturen och är nogrannt handgjorda I vår ateljé. För oss är det viktigt att nyanserna i armbanden och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika smyckena har en vacker patina från naturens mönster. Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen. I årets kollektion får granatäpplen, vallmofrön, olivkvistar och bladpersilja visa upp sin finaste sida.

 Välkomna in I vår unika värld av armband från naturens alster!