Inkl. moms 0

Nyheter

Välkommen in till Lotta Jewellery senaste kollektion!

När årstiderna släpper sina frukter, så skapar vi nya vackra smycken av naturens alster i silver och guld med gnistrande ädelstenar. Hösten är vår tid. Kanske inte när det regnar från sidan en bister och kall morgon, och tågen är inställda. Dock lämnar hösten fantastiska spår efter sig, och det är just det som vi älskar, alla dessa färger, frukter, fröer och kastanjer. Då samlar vi inspiration till kommande vackra kollektion. Våra senaste favoriter är granatäpplena, dessa ljuvliga frukter, och även olivkvistarna som är fantastiskt vackra. Vi har skapat örhängen, halsband, ringar, armband och även hårsmycke med broscher Vi har funnit vackra råa ädelstenar i jord färger och skapat kluster i olika nyanser, som skimrar fint tillsammans. Små och stora ädelstenar som vackert kombineras i ett fint kluster. Dessa har blivit till ringar, halsband och örhängen. Den senaste kollektionen har vi döpt efter er. 

Seeds of Love

Äntligen är våren här och livet börjar om på nytt. Vi får tillbaka vår energi och njuter av solens första varma strålar, som tinar upp våra bleka ansikten. Den ljusgröna färgen börjar skifta i skogen och fåglarna kvittrar glatt. Denna tid är ljuvlig. De spirande knopparna är vackert inlindande, och det är en fröjd att finna dessa fina alster. Vi plockar med dem till ateljén, tecknar av dem och färglägger dem. Därefter skapar vi dessa små fröer, knoppar och kvistar i vax. Ett arbete som kräver tålamod och precision. Långsamt arbetar vi med skalpell och vårens skira frukter tar form. 

Seeds of Love - vår kommande kollektion är en hyllning till vår vackra natur och ömtåliga , men ack så starka, Moder Jord. Det vackraste som finns att se, känna och uppleva är vår värld. Att få bära med sig ett Seeds of Love är speciellt, som påminner oss om den fantastiska värld vi får lov att leva i. Vi måste vara rädda om det vi har, värna om det, respektera och älska. Ingenting ska vi ta för givet. Den kommande kollektionen släpps i majmånad, när gräset är grönt och svalorna flyger högt. Det blir spännande!

 Customer Collection är en kollektion som har bildats från vår minnestavla, där vi under många år har samlat små frön, vallmokapslar, kottar och minneslappar från kunder som har kommit med önskningar. Därifrån har vår senaste kollektion skapats, just från er.. Vi har lyssnat noga. Så nu trängs de mest ljuvliga granatäpplen tillsammans med honungsbin, tallkottar, olivkvistar, frökapslar, vallmofrön och kluster. Det ena smycket överträffar det andra och allt i en skön symbios. För att försöka bibehålla vår vackra värld, så donerar vi vinsten när vi säljer från honungs kollektionen, till lokala bi odlare i sydvästra Skåne. Även de små fina tallkottarna får dra sitt strå till stacken och vinsten går till ett projekt att plantera fler träd på vårt sköra jordklot. 

Så kom in och upptäck vår senaste kollektion och botanisera runt i vår värld av unika smycken.

Njut av färden!