"

Unik butik i Malmø City | Est anno 1997 | Sendt i flotte pakker samme dag før 15.00

Designa Egen Förlovningsring

|1/03, 2023

Designa Egen Förlovningsring

Kärleken är unik och speciell.

När man väl har funnit den äkta kärleken, ska det vara ett speciellt ögonblick när man väljer ut de ringar som ska bäras livet ut. För att göra detta tillfälle extra speciellt så kan ni designa egen förlovningsring tillsammans med oss. 

Att få möta alla dessa förväntansfulla vackra kärlekspar som ska påbörja ett nytt kapitel i sitt liv, är så spännande och vi skapar relationer världen över. Lotta har arbetat med ädla metaller under en lång tid i Paris och har designat många förlovning och vigselringar.

Genom åren har vi gjort verklighet av många kunders drömmar och egna designönskemål. Att återbruka sitt gamla guld gör att kostnaden för guldet till ringarna minskar. Många tycker det känns fint att använda guld som har en historia bakom sig. Det är dessutom en fin gest mot vår natur och dess dyrbara resurser. Samla ihop det ni har och kom in med det till oss i butiken, eller skicka det till oss. Vi samarbetar med en erfaren gemmolog som värderar ert guld åt oss. Därefter kan vi börja skapa nya vackra kreationer fyllda med fin historia och designa egen förlovningsring.

Boka ett personligt möte med designer Lotta antingen i vår butik eller via videolänk där ni i lugn och ro kan gå igenom era tankar och idéer. Ni kan designa era ringar i olika modeller, toner, ytor, former, med eller utan ädelstenar och i olika metaller. Det är era önskemål och idéer, små som stora, som slutligen blir resultatet. Vi finns alltid här under hela processen för att diskutera olika alternativ och hitta det bästa för er. 

Tillsammans med designern Lotta skapar ni era unika ringar från början till slut. Från material till form precis som ni önskar. Lotta skapar en skiss samt en unik vaxmodell som grund till era ringar. När ni godkänt dessa börjar det gedigna hantverket i vår ateljé. Hela processen tar några veckor, men resultatet är personliga ringar av bästa kvalitet för resten av era liv. Vi tillverkar ringarna på beställning och kan därför anpassa varje smycke efter er egna design.
Designa egen förlovningsring & var unik.

Med kärlek,

Lotta Jewellery