"

Vi skickar vackra paket direkt hem till brevlådan!

Designa egen förlovningsring

Kärleken är unik och speciell. 

När man väl har funnit kärleken, ska det vara ett speciellt ögonblick när man väljer ut de ringar som ska bäras livet ut.  Vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att visa detta på än att designa egen förlovningsring. 

Att få möta förväntansfulla kärlekspar som ska påbörja ett nytt kapitel i sitt liv, är något vi verkligen värdesätter på Lotta Jewellery. 

 Genom åren har vi gjort verklighet av kunders drömmar och egna designönskemål. Det behöver inte kosta mer att designa egen förlovningsring. Vi har många tips och trix för att få fram din drömring inom din budget. Vi tillverkar ringarna på beställning och kan därför anpassa varje smycke efter er egna design. Tillsammans med designern Lotta skapar ni era unika ringar från början till slut. Från material till form precis som ni önskar. Lotta skapar en skiss samt en unik vaxmodell som grund till era ringar. När ni godkänt dessa börjar det gedigna hantverket i vår ateljé. Hela processen tar några veckor, men resultatet är personliga ringar av bästa kvalitet för resten av era liv.