"

Vackert inslagna paket direkt hem i brevlådan. GRATIS!

Våra unika ringar skapas både i silver och 18k vitguld och gulguld

Naturinspirerad förlovning och vigsel kollektion

Misty Forrest Wedding Collection är vår unika och naturinspirerande vigselkollektion. Lotta Jewellery skapar vigselringar och förlovningsringar som är handgjorda med största noggrannhet och sinne för detaljer. Lotta, som står bakom Lotta Jewellery, är baserad i södra Skåne och finner all inspiration från vår vackra natur.

Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen. För oss är det viktigt att inspirationen från naturens former och struktur framträder tydligt i designen, vilket ger ringarna ett unikt uttryck.

Vi återbrukar gärna ert gamla guld, då vi sparar på världens resurser och miljön, samt att det blir billigare.

Råa och unika ringar

Våra kärlekspar söker unika ringar. De uppskattar den ovanliga designen och inspirationen från naturen. Hos Lotta Jewellery finner ni genuint hantverk och alla våra ringar är handgjorda. Vi erbjuder dessutom unika specialdesignade ringar i guld med olika ädelstenar, gravyr eller andra personliga önskemål. Se vår sida - Designa egen ring och uppfyll dina drömmar om att skapa egen vigselring.

Lotta har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över. Lotta startade sitt företag 1996 efter att hon återvänt från en tid i Tokyo och har nu arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år i olika delar av världen, bland annat i Paris i många år. Det som kommit att känneteckna Lotta Jewellery är det gedigna hantverket bakom smyckena och att all inspiration hämtas från naturen.

Misty Forest Wedding Collection

I ljust frostat 925 sterlingsilver som har en grå nyans genom ett överdrag av rhodium, precis som på bilderna. Vi har oftast dessa silverringar på lager i olika storlekar, så om ni planerar ett Drive-Thru Wedding i Las Vegas till helgen eller om du vill fria till kärleken i veckan, så är det bara att höra av sig. Kollektionen finns också i vitguld med diamanter. 

Kom in till oss och förverkliga era drömmar!

Boutique Lotta Jewellery 

Hamngatan 3, Malmö 

 Boka ett inspirationsmöte tel.040-236620.

 [email protected] 

Vi skapar vigsel- och förlovningsringar till kärlekspar världen över. Välkomna!