Misty Forest - Vigselringar - Förlovningsringar

Misty Forrest Wedding Collection är vår unika organiska och naturinspirerade 18k guldkollektion från Lotta Jewellery med vigselringar, förlovningsringar och evighetsringar.

Vi designar ringarna i vår ateljé och vår guldsmed skapar ringarna i 18K vitguld och gult guld med slipade diamanter eller i silver med vita gnistrande safirer.
Ringarna är skräddarsydda och varje ring är unikt framtagen av vår smyckesdesigner och guldsmed Lotta, som är baserad i södra Skåne och som finner all inspiration i vår vackra natur .


Lotta har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över, då hon i många år var verksam i ateljén i Paris som smyckesdesigner och guldsmed. De som söker efter råa unika ringar med organiska former till sina evighetsringar, har funnit rätt!

För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika ringarna har en vacker patina från naturens mönster. Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen, och personliga graveringar och med er partners fingeravtryck om ni önskar. Våra priser justeras efter det aktuella guldpriset och era fingerstorlekar, och priserna är allt ifrån ca 9 000kr till 29 500kr beroende på modell och vikt. 

Lotta Jewellery erbjuder dessutom unika specialdesignade ringar i guld med andra ädelstenar, gravyr eller andra personliga preferenser.

Boka ett möte med smyckesdesigner och guldsmed Lotta för att diskutera dina idéer och förverkliga dina drömmar. Kom in till oss i Boutique Lotta JewelleryHamngatan 3 mitt i Malmö, för att ge oss dina idéer eller ring oss på  040-236620Vill ni boka ett möte så finner ni oss på info@lottajewellery.com.