Silver | Safirer

Eleganta ringar från Misty Forest Wedding Collection i matt silver med gnistrande safirer. Hos Lotta Jewellery kan ni skapa era egna unika ringar, specialgjorda just för Er. Genom att designa sin egen ring, så väljer ni mellan våra olika modeller, toner, ytor, former, gravering och ädelstenar.Misty Forrest Wedding Collection är vår unika organiska och naturinspirerande kollektion. Lotta Jewellery skapar vigselringar, förlovningsringar, partnerringar och evighetsringar som är handgjorda av vår guldsmed och ädelsmed.


Vi ritar och designar ringarna i vår ateljé och gör ringarna 925 sterling i silver med vita gnistrande safirer.
Ringarna är skräddarsydda och varje ring är unikt framtagen av vår smyckesdesigner Lotta, som även är silversmed och guldsmed.

Lotta är baserad i södra Skåne där hon finner all inspiration i vår vackra natur. Lotta har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över, då hon i många år var verksam i ateljén i Paris. Lotta startade sitt företag 1996 efter hon återvände från Tokyo och har arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år, i olika delar av världen. 

De som söker efter råa unika silverringar med organiska former till sina evighetsringar, har funnit rätt! För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika silverringarna har en vacker patina från naturens mönster.Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen.Vi försöker alltid göra det bästa för att tillgodose våra kunder, med pris och kvalité.

Vi gör Misty Forest Wedding Collection i ljust frostat 925 sterlingsilver och de vackra silverringarna får en grå nyans med ett överdrag i rhodium,  där priserna är från 1 000kr till 2500 kr. Ädelstenarna i ringarna är vita gnistrande safirer.Lotta Jewellery erbjuder dessutom unika specialdesignade ringar i guld med andra ädelstenar, gravyr eller andra personliga preferenser.

Boka ett möte med smyckesdesigner Lotta för att diskutera dina idéer och förverkliga dina drömmar. Kom in till oss i Boutique Lotta Jewellery Hamngatan 3 mitt i Malmö, för att ge oss dina idéer eller slå oss en signal på 040-236620. Vill ni boka ett möte så finner ni oss på info@lottajewellery.com