Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri Frakt - 1-3 Leveransdagar - Beställ innan kl.15 och det skickas samma dag -

Misty Forrest Wedding Collection är vår unika och naturinspirerande vigselkollektion. Lotta Jewellery skapar vigselringar, förlovningsringar och evighetsringar som är handgjorda med största noggrannhet och sinne för detaljer. Lotta, som står bakom Lotta Jewellery, är baserad i södra Skåne och finner all inspiration från vår vackra natur. 

Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen. För oss är det viktigt att inspirationen från naturens former och struktur framträder tydligt i designen, vilket ger ringarna ett unikt uttryck. 

Här finner du våra vackra modeller från Misty Forest Wedding Collection i silver och med safirer. Kollektionen finns också i vitguld med diamanter. 

Misty Forest Frosty Midnight- Silver Misty Forest Frosty Midnight- Silver

Våra kärlekspar söker annorlunda och unika ringar, något extra. De uppskattar den ovanliga designen och inspirationen från naturen. Hos Lotta Jewellery finner ni genuint hantverk och alla våra ringar är handgjorda. Vi erbjuder dessutom unika specialdesignade ringar i guld med olika ädelstenar, gravyr eller andra personliga önskemål. Se vår sida - Designa egen ring och uppfyll dina drömmar om att skapa egen vigselring.

Lotta har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över. Lotta startade sitt företag 1996 efter att hon återvänt från en tid i Tokyo och har nu arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år i olika delar av världen, bland annat i Paris. Det som kommit att känneteckna Lotta Jewellery är det gedigna hantverket bakom smyckena och att all inspiration hämtas från naturen. Ett signum vi är stolta över. 

Misty Forest Wedding Collection i ljust frostat 925 sterlingsilver har en grå nyans genom ett överdrag av rhodium, precis som på bilderna. Vi har oftast dessa silverringar på lager i olika storlekar, så om ni planerar ett Drive-Thru Wedding i Las Vegas till helgen eller om du vill fria till kärleken i veckan, så är det bara att höra av sig. Kollektionen finns också i vitguld med diamanter. 

Kom in till oss i Boutique Lotta Jewellery Hamngatan 3 mitt i Malmö för att berätta om era tankar, eller slå oss en signal på 040-236620. Ni når oss också på info@lottajewellery.com. Vi skapar vigsel- och förlovningsringar till kärlekspar världen över. Vi hoppas ni vill bli ett av dem!