Silver | Safirer

Misty Forrest Wedding Collection är vår unika organiska och naturinspirerade från Lotta Jewellery med vigselringar, förlovningsringar, partnerringar och evighetsringar.Vi ritar och designar ringarna i vår ateljé och vår guldsmed och ädelsmed skapar ringarna i 18K vitguld, gult guld med slipade diamanter eller i silver med vita gnistrande safirer.
Ringarna är skräddarsydda och varje ring är unikt framtagen av vår smyckesdesigner och guldsmed Lotta, som är baserad i södra Skåne och som finner all inspiration i vår vackra natur. Lotta har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över, då hon i många år var verksam i ateljén i Paris.De som söker efter råa unika ringar med organiska former till sina evighetsringar, har funnit rätt! För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika ringarna har en vacker patina från naturens mönster.Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete från vår guldsmed, med de vackraste materialen, och personliga graveringar och med er partners fingeravtryck om ni önskar.Våra priser justeras efter det aktuella guldpriset och era fingerstorlekar, och priserna är allt ifrån ca 9 000kr till 29 500kr beroende på modell och vikt. 

Vi gör Misty Forest Wedding Collection även i ljust frostat 925 sterlingsilver och i en mörkare grå nyans i silver med rhodium,  där priserna är från 1 000kr till 2500 kr. Ädelstenarna i ringarna är vita gnistrande safirer.

Lotta Jewellery erbjuder dessutom unika specialdesignade ringar i guld med andra ädelstenar, gravyr eller andra personliga preferenser.Boka ett möte med smyckesdesigner och guldsmed Lotta för att diskutera dina idéer och förverkliga dina drömmar.Kom in till oss i Boutique Lotta Jewellery Hamngatan 3 mitt i Malmö, för att ge oss dina idéer eller slå oss en signal på 040-236620.

Vill ni boka ett möte så finner ni oss på info@lottajewellery.com