"

Vackert inslagna paket direkt hem i brevlådan. GRATIS!

designa egen vigselring

Unika handgjorda ringar

När vi tillsammans har kommit fram till hur era ringar ska se ut, tar det några veckor för dem att skapas i vår ateljé  Priserna varierar efter vikten på guldet och storleken på ädelstenarna, så det exakta priset får ni efter att vi bestämt modell och kommit fram till ringstorlekar. 

Vi tar inget extra för att att ni designar era ringar. När man väl har funnit kärleken, ska det vara ett speciellt ögonblick när man väljer ut de ringar som ska bäras livet ut. Att få möta förväntansfulla kärlekspar som ska påbörja ett nytt kapitel i sitt liv, är något vi verkligen värdesätter på Lotta Jewellery. 

Skulle ni ha svårt att träffa oss på ett möte, kan vi alltid hjälpa er över telefon och mail. Vi kommunicerar enkelt och tryggt världen över. 

Återbruka ert gamla guld

Ni kanske har fått ärva gammalt guld som vi kan omarbeta? 

Många tycker det känns fint att använda guld som har en historia bakom sig. Att använda sig av eget guld gör också att kostnaden för guldet till ringarna minskar. 

Vi återbrukar gärna ert gamla guld, då vi sparar på världens resurser och miljön, samt att det blir billigare.

Söker ni efter unika handgjorda guldringar som utstrålar kärlek till hantverket och genuinitet? Då har ni funnit rätt.

Kom in till oss i vår Boutique Lotta Jewellery Hamngatan 3 i Malmö för att ge oss dina idéer eller kontakta oss på 040-236620. Vill ni boka ett möte så finner ni oss på [email protected] Vi ser fram emot att få höra av er!

Varje ring är unik och handgjord 

Ni kan designa era ringar i olika modeller, toner, ytor, former, med eller utan ädelstenar och i olika metaller. Det är era egna önskemål, små som stora, som slutligen leder till slutresultatet. Vi finns alltid här för att ni ska kunna diskutera olika alternativ och hitta det som passar er allra bäst. Vi skapar på så sätt er unika drömring tillsammans med er. 

Välkomna till vår värld av unika ringar

                      designa sin egen vigselring