Designa egen vigselring

Misty Forrest Wedding Collection är vår unika organiska kollektion som är skapad för vigsel, förlovnings, och evighetsringar med naturens vackra alster som inspiration. Vi ritar ringarna i vår egen ateljé och de skräddarsys i vitguld eller gult guld efter dina önskemål av vår guldsmed. Varje ring är unik för oss, med era fingeravtryck om ni önskar och personlig ingravering. Ringarna är handgjorda av våra guldsmed och ädelsmed, med många års erfarenhet från sin ateljé i Paris..

Vi ritar och designar ringarna i vår ateljé och gör ringarna i 18k vitguld, gult guld med slipade diamanter eller i silver med vita gnistrande safirer.
Ringarna är skräddarsydda och varje ring är unikt framtagen av vår smyckesdesigner Lotta, som även är silversmed och guldsmed.

Lotta är baserad i södra Skåne där hon finner all inspiration i vår vackra natur. Hon har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över, då hon i många år var verksam i ateljén i Paris. Lotta startade sitt företag 1996 efter hon återvände från Tokyo och har arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år, i olika delar av världen. 

De som söker efter råa unika guldringar med organiska former till sina evighetsringar, har funnit rätt! För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika guldringarna har en vacker patina från naturens mönster.Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen, graveringar med er partners fingeravtryck om ni önskar.

Våra priser justeras efter det aktuella guldpriset och era fingerstorlekar, och priserna är allt ifrån ca 9 000kr till 29 500kr beroende på modell och vikt. Världspriset på guldet styr våra priser, och vi reglerar efter det. Vi försöker alltid göra det bästa för att tillgodose våra kunder, med pris och kvalité. Ni kanske har fått ärva farmor och farfars gamla vigselringar, och som ett vackert minne, så kan vi då smälta ner det gamla guldet och göra nya ringar i den modell och utseende ni önskar. Då blir kostnaden även mycket mindre på de nya vigselringarna.

Vi gör Misty Forest Wedding Collection även i ljust frostat 925 sterlingsilver och de vackra silverringarna får en grå nyans med ett överdrag i rhodium,  där priserna är från 1 000kr till 2500 kr. Ädelstenarna i ringarna är vita gnistrande safirer.Lotta Jewellery erbjuder dessutom unika specialdesignade ringar i guld med andra ädelstenar, gravyr eller andra personliga preferenser.

Vi väljer noggrant ut de vackraste diamanterna och infattar de gnistrande ädelstenarna i ringarna. Vi skapar på så sätt er unika drömring tillsammans med er.  Vår kollektion har organiska former från naturen, så basen är naturligt perfekt från början och sedan är det ni som väljer vad ni önskar för sten, nyans och yta på ringen.

Efter ni har bestämt ringmodell så börjar vi skapa i vår ateljé och det tar ca 4-5 veckor att göra klart ringarna för vår guldsmed.. Priserna varierar efter vikten på guldet och storleken på ädelstenarna, så efter vi har tagit era fingerstorlekar så får ni ert exakta pris. Här på sidan finner ni våra vackra modeller och priserna på guldringarna. Om ni söker efter unika  handgjorda guldringar som ger en känsla av äkthet och genuint intryck från naturen , så har ni hittat rätt.

Kom in till oss i vår Boutique Lotta Jewellery Hamngatan 3 i Malmö för att ge oss dina idéer eller kontakta oss på 040-236620. Vill ni boka ett möte så finner ni oss på info@lottajewellery.com. Vi gör guldringar till kärlekspar världen över, som vi skickar över olika kontinenter. Välkomna till vår unika värld av designade ringar!