Vigsel - Förlovning - Misty Forest

unika handgjorda vigselringar

     Fotograf: Sofi Sykfont

Unika handgjorda vigselringar

Misty Forrest Wedding Collection är vår unika och naturinspirerande vigselkollektion i 18k vitguld eller 18k gult guld. 

Lotta Jewellery skapar unika vigsel, förlovningsringar och evighetsringar som är handgjorda i vår egna ateljé och speglar ett genuint hantverk. Den råa och unika ytan av ringarna är från naturens vackra mönster. 

Vi smälter guldet i egen ugn och arbetar på det äldre traditionella sättet. Lotta, som står bakom Lotta Jewellery, är baserad i södra Skåne och finner all inspiration från vår vackra natur. Vi vill att ni ska känna vårt handarbete, med de vackraste materialen. 

Vi älskar naturen, och får all inspiration därifrån, och miljön betyder mycket för oss. Därför har vi en egen ateljé där vi kan göra en sådan liten miljöpåverkan som bara går. Se alla de senaste modellerna från Misty Forest Collection här nedan, och upptäck din egna drömring.

 

Naturinspirerade förlovningsringar 

Söker ni efter unika förlovningsringar med organiska former hämtade från naturens vackra miljöer? Då har ni kommit alldeles rätt!

Upptäck vår värld av vigsel- och förlovningsringar

Fotograf: Sofi Sykfont


Återbruka ert guld - Handgjorda ringar från ett genuint hantverk

Våra kärlekspar söker annorlunda och unika förlovningsringar, något extra. De uppskattar den ovanliga designen och inspirationen från naturen. Hos Lotta Jewellery finner ni genuint hantverk och alla våra förlovningsringar är handgjorda.

Vi återbrukar gärna ert gamla guld, då vi sparar på världens resurser och miljön, samt att det blir billigare.

Vi erbjuder dessutom unika specialdesignade vigselringar i guld med olika ädelstenar, gravyr eller andra personliga önskemål. Se vår sida - Designa egen ring och uppfyll dina drömmar om att skapa egen vigselring.

Unika vigselringar med inspiration från naturen

Lotta har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över. Lotta startade sitt företag 1996 efter att hon återvänt från en tid i Tokyo och har nu arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år i olika delar av världen, bland annat i Paris under många år. Det som kommit att känneteckna Lotta Jewellery är det gedigna hantverket bakom smyckena och att all inspiration hämtas från naturen. 

Vi arbetar med fantastiskt vackra diamanter, vars infattningar vi lägger ner mycket tid på att få till perfektion. Våra priser justeras efter det aktuella guldpriset och era fingerstorlekar, och priserna är allt ifrån ca 7k till 20k beroende på design.

Vigsel- och förlovningsringar i sterling silver

Vi gör Misty Forest Wedding Collection även i ljust frostat 925 sterlingsilver och de vackra silverringarna får då en grå nyans genom ett överdrag av rhodium, precis som på bilderna. Dock är priserna endast från 895kr till 2995 kr. Ädelstenarna i ringarna är då vita gnistrande safirer. Vi har oftast dessa silverringar på lager i olika storlekar, så om ni planerar ett Drive-Thru Wedding i Las Vegas till helgen eller om du vill fria till kärleken i veckan, så är det bara att höra av sig. 

Boka ett möte med vår smyckesdesigner och guldsmed Lotta för att diskutera era idéer och förverkliga era drömmar. Kom in till oss i Boutique Lotta JewelleryHamngatan 3 mitt i Malmö för att berätta om era tankar, eller slå oss en signal på 040-236620. Ni når oss också på i[email protected] Vi skapar vigsel och förlovningsringar till kärlekspar världen över. Vi hoppas ni vill bli ett av dem!

 


Lotta Jewellery samarbetar med Stallgården där ni finner den mest fantastiska miljön för ert sagobröllop. Låt alla era drömmar slå in hos Stallgården Bröllop & Event.

Strax utanför Vellinge i Skånes vackra landskap hittar ni Stallgården med vitkalkade stenväggar med ett vackert ljusinsläpp genom de blyinfattade stallfönsterna. Gården är byggd i mitten av 1800-talet och festlokalen har försiktigt renoverats från hösten 2016. En storslagen och stilfull miljö för bla bröllopsfester. Brudpars upplevelser är att de känner som att man bjuder hem vänner och familj till sin gård! Läs mer på Stallgården