Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri Frakt - 1-3 Leveransdagar - Beställ innan kl.15 och det skickas samma dag -

Unika handgjorda vigselringar

Misty Forrest Wedding Collection är vår unika och naturinspirerande vigselkollektion i 18 k vitguld. Lotta Jewellery skapar unika vigselringar, förlovningsringar och evighetsringar som är handgjorda med största noggrannhet och sinne för detaljer. Lotta, som står bakom Lotta Jewellery, är baserad i södra Skåne och finner all inspiration från vår vackra natur. Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen.. Se våra vackra modeller från Misty Forest Wedding Collection här nedan, och upptäck vilken som är din personliga favorit. 

Naturinspirerade förlovningsringar

Söker ni efter unika förlovningsringar med organiska former hämtade från naturens vackra miljöer? Då har ni kommit alldeles rätt! 

Upptäck vår värld av vigsel- och förlovningsringar


Handgjorda ringar från ett genuint hantverk

Våra kärlekspar söker annorlunda och unika förlovningsringar, något extra. De uppskattar den ovanliga designen och inspirationen från naturen. Hos Lotta Jewellery finner ni genuint hantverk och alla våra förlovningsringar är handgjorda. Vi erbjuder dessutom unika specialdesignade vigselringar i guld med olika ädelstenar, gravyr eller andra personliga önskemål. Se vår sida - Designa egen ring och uppfyll dina drömmar om att skapa egen vigselring.

Unika vigselringar med inspiration från naturen

Lotta har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över. Lotta startade sitt företag 1996 efter att hon återvänt från en tid i Tokyo och har nu arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år i olika delar av världen, bland annat i Paris. Det som kommit att känneteckna Lotta Jewellery är det gedigna hantverket bakom smyckena och att all inspiration hämtas från naturen. Ett signum vi är stolta över.

Vi arbetar med fantastiskt vackra diamanter, vars infattningar vi lägger ner mycket tid på att få till perfektion. Våra priser justeras efter det aktuella guldpriset och era fingerstorlekar, och priserna är allt ifrån ca 9 000kr till 29 500kr beroende på modell och vikt. 

Vigsel- och förlovningsringar i sterling silver

Vi gör Misty Forest Wedding Collection även i ljust frostat 925 sterlingsilver och de vackra silverringarna får då en grå nyans genom ett överdrag av rhodium, precis som på bilderna. Dock är priserna endast från 1 200kr till 2900 kr. Ädelstenarna i ringarna är då vita gnistrande safirer. Vi har oftast dessa silverringar på lager i olika storlekar, så om ni planerar ett Drive-Thru Wedding i Las Vegas till helgen eller om du vill fria till kärleken i veckan, så är det bara att höra av sig. 

Boka ett möte med vår smyckesdesigner och guldsmed Lotta för att diskutera era idéer och förverkliga era drömmar. Kom in till oss i Boutique Lotta JewelleryHamngatan 3 mitt i Malmö för att berätta om era tankar, eller slå oss en signal på 040-236620. Ni når oss också på info@lottajewellery.com. Vi skapar vigsel och förlovningsringar till kärlekspar världen över. Vi hoppas ni vill bli ett av dem!

unik förlovningsring

Lotta Jewellery samarbetar med Stallgården där ni finner den mest fantastiska miljön för ert sagobröllop. Låt alla era drömmar slå in hos Stallgården Bröllop & Event.

Strax utanför Vellinge i Skånes vackra landskap hittar ni Stallgården med vitkalkade stenväggar med ett vackert ljusinsläpp genom de blyinfattade stallfönsterna. Gården är byggd i mitten av 1800-talet och festlokalen har försiktigt renoverats från hösten 2016. En storslagen och stilfull miljö för bla bröllopsfester. Brudpars upplevelser är att de känner som att man bjuder hem vänner och familj till sin gård! Läs mer på Stallgården