Vigsel - Förlovning - Misty Forest

Misty Forrest Wedding Collection är vår unika organiska och naturinspirerande 18k vigselkollektion i vitguld. Lotta Jewellery skapar vigselringar, förlovningsringar och evighetsringar som är handgjorda av vår guldsmed och smyckesdesigner.Lotta är baserad i södra Skåne och finner all inspiration från vår vackra natur. För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika guldringarna har en vacker patina från naturens mönster. Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen. Vi designar ringarna i vår ateljé och gör ringarna i 18k vitguld och gult guld med slipade diamanter. Ringarna är skräddarsydda och varje ring är unikt framtagen. Se våra vackra modeller från Misty Forest Wedding Collection här nedan, och se vilken som är din favorit. 

Söker ni efter råa unika guldringar med organiska former från naturens vackra nyanser? Då har ni kommit alldeles rätt! Upptäck vår värld av ringar!


Våra kärlekspar söker annorlunda och unika ringar, något extra. De uppskattar den ovanliga designen i det naturliga. De vackra råa ytorna. Hos Lotta Jewellery finner ni äkthet och handgjorda ringar. Vi erbjuder dessutom unika specialdesignade ringar i guld med olika ädelstenar, gravyr eller andra personliga önskemål. Se vår sida - Designa egen ring och uppfyll dina drömmar om att skapa egen vigselring.

Lotta har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över, då hon i många år var verksam i Paris som smyckesdesigner. Hon skapar kollektioner som är naturinspirerande och hon har arbetat på olika kontinenter. Lotta startade sitt företag 1996 efter hon återvände från Tokyo och har arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år i olika delar av världen. Hon återgår alltid till naturen och hela skapelseprocessen speglar sig i den Skandinaviska faunan. Det som kännetecknar Lotta Jewellery är det gedigna hantverket bakom smyckena och att alla alster kommer från naturen. För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika ringarna har en vacker patina från naturens mönster. Våra priser justeras efter det aktuella guldpriset och era fingerstorlekar, och priserna är allt ifrån ca 9 000kr till 29 500kr beroende på modell och vikt. 

Vi gör Misty Forest Wedding Collection även i ljust frostat 925 sterlingsilver och de vackra silverringarna får en grå nyans med ett överdrag i rhodium, precis som på bilderna. Dock är priserna endast från 1 200kr till 2900 kr. Ädelstenarna i ringarna är vita gnistrande safirer. Vi har oftast dessa silverringar på lager i olika storlekar, så om ni planerar ett Drive-Thru Wedding i Las Vegas  till helgen eller vill fria till kärleken i veckan, så bara hör av er till oss.

Boka ett möte med vår smyckesdesigner och guldsmed för att diskutera dina idéer och förverkliga dina drömmar. Kom in till oss i Boutique Lotta JewelleryHamngatan 3 mitt i Malmö, för att ge oss dina idéer eller slå oss en signal på 040-236620. Vill ni boka ett möte så finner ni oss på info@lottajewellery.com. Vi skapar vigsel och förlovningsringar till kärlekspar världen över via mailkorrespondens, och vi sänder juvelerna tryggt och enkelt till sin nya destination.

Lotta Jewellery samarbetar med Stallgården där ni finner den mest fantastiska miljön för ert sagobröllop. Låt alla era drömmar slå in hos Stallgården Bröllop & Event.

Strax utanför Vellinge i Skånes vackra landskap hittar ni Stallgården med vitkalkade stenväggar med ett vackert ljusinsläpp genom de blyinfattade stallfönsterna. Gården är byggd i mitten av 1800-talet och festlokalen har försiktigt renoverats från hösten 2016. En storslagen och stilfull miljö för bla bröllopsfester. Brudpars upplevelser är att de känner som att man bjuder hem vänner och familj till sin gård! Läs mer på Stallgården